Ravintsara – 10ml

12,20

Naam: Cinnamomum camphora cineoliferum
Inhoud: 10ml
Herkomst: Madagascar
Plantdeel: bladeren
Teelt: wc.bio

Beschikbaarheid: 6 op voorraad

Artikelnummer: 2521-10 Categorie: Tag:
Deskundigen zijn van mening dat Kamfer essentiële olie een sterke kramp verminderende en pijnstillende werking heeft en daarom heilzaam is bij de behandeling van reumatische klachten, spierpijnen en kneuzingen.                          
In de cosmetische industrie wordt Kamfer gebruikt als antiseptisch en jeukstillend ingrediënt in o.a. haarwater, gezichtslotion, aftershave en huidlotions.
               
Gebruik:
Kamfer essentiële olie wordt door aromatherapeuten o.a. gebruikt bij; onzuivere huid, jeuk, jeugdpuistjes, kneuzingen, verstuikingen, ontstekingen, hoesten, koude rillingen, reumatische pijnen, spierpijn, artritis, slechte doorbloeding van de benen, schaafwonden, koorts, griep, infecties, opkomende verkoudheid en zenuwpijnen.
 
Afhankelijk van het oorsprongsgebied levert de Cinnamomum camphora verschillende etherische oliën. Uit Viëtnam en Indonesië komt de Kamfer olie.
                         
De Cinnamomum camphora var. Ho-Sho uit China levert een etherische olie met een hoog linalool gehalte die kan worden gedestilleerd uit de bladeren, Ho-blad olie of uit het hout Ho-hout olie. De werking van deze oliën is vergelijkbaar met die van Rozenhout.
               
Van de Cinnamomum camphora uit Madagaskar komt de Ravintsara olie, deze olie wordt vaak verkocht als Ravensara olie, heeft echter een andere werking, die vergelijkbaar is met die van Kamferolie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ravintsara – 10ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: